PRESENTACIÓ DEL PROJECTE

Salutacions.

El nostre projecte per a aquest curs 2019-2020 es basa principalment en que els nins puguin aprendre els coneixements bàsics que ens ofereixen l’agricultura i la ramaderia. Per aquest fet la GRANJA ESCOLA ES MOLÍ us vol oferir visites escolars de nins de qualsevol edat amb tallers de manualitats per a lautilització pràctica de la naturalesa en la vida diària a través de la diversió. S’utilitzaran les mateixes instal·lacions per organitzarles visites escolars, oferint el valor afegit del contacte amb la natura, i amb això fomentar la relació i la companyia amb i entre els nins, el respecte al medi ambient, el desenvolupament d’hàbits socials i saludables, i promoure valors com l’actitud, el respecte, l’autoestima i la tolerància. Per realitzar aquesta activitat és imprescindible que es realitzi enmig de la natura i comptar amb les instal·lacions adequades per poder actuar en un hort i contemplar els animals (tocar-los i conèixer les seves peculiaritats). Através dels tallers de manualitats, els nins podran experimentar quines coses i productes es podenelaborar amb les matèries primeres que ens dóna la terra.

VISITES ESCOLARS

HORARI

De 9:30h a 13:30h

ACTIVITATS

– Visita guiada per la granja i contacte directe amb el món natural.

– Familiarització i tenir cura dels animals.(els ninets son els encarregats de donar menjar a tots els nostres animals).

– Taller a escollir: taller de galetes d’oli amb romaní, galetes dolces, planter, fang…

Espais: Aula on poden gaudir de temps lliure i espais de joc: rocòdrom, pinpong, tir amb arc, jocs exteriors, basquet, futbol, llit elàstic…

PREUS

De 9:30 a 13:30 – 7 €

De 9:30 a 16:00 – 9 € (de 13:30 a 16:00, pots gaudir de l’espai lúdic)

De 9:30 a 16:00 – 12 € (entra el dinar i monitoratge)

RATIO

De dilluns a dijous, mínim 20 infants.

Divendres, mínim 40 infants.

Capacitat màxima, 90 infants