Nosaltres

El nostre equip

Antònia Tauler

Mari Crespí

Joan Jordi

Joan Jordi Tauler

Espe

Espe Ros

Marc

Marc Mut

Desde el 2015

El nostre projecte per aquest curs es basa principalment en que els infants puguin aprendre el coneixements bàsics que ens ofereixen l’agricultura i la ramaderia.
Per aquest fet la GRANJA ESCOLA ES MOLÍ, us vol oferir visites escolars de infants de qualsevol edat amb tallers de manualitats, per a la utilització pràctica de la naturalesa en la vida diària a través de la diversió
Antònia
Mari
Per realitzar aquesta activitat és imprescindible que és realitzi enmig de la natura i comptar amb les instal’lacions adequades per a poder actuar en un hor i contemplar els animals (tocar-los i conéixer les seves peculiaritats). A través dels tallers de manualitats, els infants podràn experimentar quines coses i productes es poden elaborar amb les matèries primeres que ens dóna la tera.
S’utilitzaràn les mateixes instal’lacions per organitzar les visites escolars, oferint el valor afegit del contacte amb la natura, i amb aixó fomentar la relació i la companyia amb i entre els infants, el respecte al medi ambient, el desenvolupament d’hàbits socials i saludables, i promoure valors com l’actitud, el respecte, l’autoestima i la tolerancia.

ELS NOSTRES OBJECTIUS

– Desenvolupar les relacions personals i l’autonomia de manera divertida i pedagògica fora del context habitual de l’alumne.

– Els animals de la nostra granja, porten a l’usuari a gaudir d’una relació directe amb pollets, cries d’ànec, cabrits, ponis, basant-nos amb els puntals de la zooteràpia i els beneficis terapèutics que aporta a tots els nivells: emocionals, relacional, social, cognitiu i personal.

– Les activitats lúdiques dissenyades i especialitzades segons les edats i les patologies dels infants: l’autonomia i l’atenció especialitzada. Així l’estimulació sensorial, física, emocional, cognictiva i relacional es treballa sempre des d’aquest objectiu educatiu i amb el vehicle vertebral de l’estimulació sensorial.

Dolores

– Oferir als centres educatius recursos bàsics per a realitzar activitats mediambientals i artesanals que complementen el currículum.

– Viure en primera persona l’entorn, les diferents especies autòctones, i descobrir racons naturals dissenyats per a l’estimulació dels cinc sentits a través de les olors, els colors, les diferents textures, els fruits naturals i els sons de l’entorn. Les plantes autòctones, les aromàtiques, la fauna conviden a descobrir racons sorprenents.

– Educar en un entorn natural òptim, obrint un món màgic i imaginatiu, que trencant les barreres de la vida quotidiana els submergeix en un mar de diversió, amb uns criteris educatius clars.

– Afavorir relacions de recuperació i respecte envers el medi natural i rural.

Logotipo

Granja escola "Es Molí d'en Joan Bea"

Xarxes socialas